Bedrijfsbeveiliging

Professionele Bedrijfsbeveiliging

Na de deur van uw bedrijf op slot te hebben gedraaid, wilt u het pand natuurlijk met een gerust hart verlaten. Elk bedrijf heeft zo te maken met zijn eigen risico’s. Risico’s die van invloed zijn op de veiligheid. De risico’s kunnen inspelen op de veiligheid van medewerkers, maar ook op materiële elementen als goederen en bedrijfsinformatie. U wilt natuurlijk niet dat er emotionele of materiële schade voordoet binnen het bedrijfspand.

Het beveiligen van gebouwen en terreinen met ervaren beveiligers is daarom uiterst belangrijk. Beveiliging waar het pand, maar ook de mens centraal staat. Niet alleen in de avond en nacht, maar ook overdag. Door middel van professioneel toezicht is er een veilig gevoel voor bezoekers, leveranciers en natuurlijk uw medewerkers. Zo voorkomt u diefstal, fraude of inbraak. Een veelvoorkomend probleem bij bedrijven.

Optimale beveiliging

Sentry biedt verschillende bedrijfsbeveiligingsdiensten aan om uw bedrijfspand optimaal te beveiligen. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het ontzorgen van allerlei partijen. Van bedrijven tot overheden en van financiële instellingen tot industriële complexen. Door de jarenlange ervaring zijn onze medewerkers in staat om onveilige situaties en onregelmatigheden tijdig te signaleren. In combinatie met de samenwerking met gemeente en politie kunt u met een gerust hart het bedrijfspand verlaten.

Opgeleide bedrijfsbeveiligers

Ieder object is natuurlijk anders en vraagt om specifieke zorg. Zorg waarbij er garantie is tot veiligheid. Door de ervaren en goed opgeleide bedrijfsbegeleiders weten onze medewerkers naar elke situatie te handelen. Voor elke instelling, bedrijf en object hebben wij de juiste beveiligers klaarstaan. Sentry zorgt ervoor dat onze beveiligers proactief aan het werk zijn, maar ook proactief meedenken. Alles op maat gemaakt. Proactieve service door de betrokkenheid van onze integere medewerkers. Met net dat beetje extra en het meedenken met u, uw klanten en medewerkers is er optimale service. Service waar u op kunt rekenen. Service die de veiligheid volledig waarborgt.

Geen bedrijf is hetzelfde

Sentry zorgt ten alle tijden voor op maat gemaakte service en beveiliging. Geen een situatie is hetzelfde. Elk bedrijf en elk proces is anders. Hierdoor zijn er geen standaardoplossingen. Door middel van continuïteit binnen het bedrijfsproces levert Sentry op maat geleverde beveiliging. Beveiliging die is afgestemd op uw bedrijf en wensen.