Over Ons

Professionele beveiliging voor objecten, horeca en evenementen

Sentry For Security bestaat reeds 21 jaar en opereert landelijk. Wij werken volgens strikte richtlijnen van de wet op de weerkorpsen en zijn door Ministerie van Justitie erkend onder registratienummer ND: 1603. Tegenwoordig is beveiliging niet meer weg te denken. In de praktijk is gebleken dat steeds meer (winkel)bedrijven, kantoren, horeca en particulieren het doelwit zijn van vandalisme, agressie, diefstal, geweld, inbraken of poging daartoe. Wij zijn zeer actief op het gebied van verscheidene beveiligingswerkzaamheden.

Neerzetten van een volwaardige beveiliging

Daar wij een middelgroot bedrijf zijn is onze kracht het op zeer korte termijn neerzetten van een volwaardige beveiliging, iets dat wij al voor vele evenementen, winkels, bedrijven, maar ook voor grote organisaties hebben gerealiseerd, en dit altijd tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Omdat wij kunnen werken met personeel dat bekend is met de omgeving waar uw bedrijf gevestigd is, en de huidige problematiek met bepaalde groepen kent, kunnen wij beter op bepaalde situaties inspelen en deze tijdig stoppen of voorkomen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Na het invullen van je e-mailadres word je doorgestuurd naar het voorkeurencentrum waar je je interesse voor sector of expertise kunt aangeven en je aanmelding kunt afronden.

Werken bij Sentry for Security

Werken bij Sentry for Security houdt in dat je werkt voor een eigentijdse, informele werkgever die persoonlijke groei en ambitie hoog in het vaandel heeft staan. Je wordt onderdeel van een dynamische omgeving met vriendelijke collega’s die ervoor zorgen dat je je snel op je gemak voelt.

Kenmerken van ons bedrijf:

  • Informele werksfeer
  • Mogelijkheden voor interne mobiliteit
  • Betrouwbare en hechte werkgever
  • Landelijk opererend

Solliciteer online!