Bouwbeveiliging

Beveiliging op de bouwplaats

Diefstal op bouwplaatsen is een steeds vaker voorkomend probleem. Wanneer u bezig bent met het bouwen van een (nieuw) bedrijfspand staat hier vaak een inventaris die veel waard is. Een inventaris die interessant kan zijn voor verschillende dieven. Wordt deze inventaris gestolen, dan betekent dat niet alleen dat dit financiële schade zal opleveren, maar ook dat de bouw tijdelijk kan worden stilgelegd. Het leveren van dezelfde nieuwe producten die nodig zijn voor het voortzetten van de bouw, zijn namelijk niet altijd mogelijk. Dit is natuurlijk iets wat je ten alle tijde wil voorkomen.

De diefstal die plaatsvindt op bouwplaatsen wordt vaak professioneel uitgevoerd. Bouwlocaties hebben veel waarde en zijn vaak afgelegen, relatief eenvoudig toegankelijk, slecht verlicht en onoverzichtelijk. Hierdoor zijn bouwplaatsen vooral ’s nachts, in het weekend en in vakanties een erg aantrekkelijk doelwit voor diefstal van gereedschappen en materialen. Maar, gelukkig heeft Sentry een veel ervarener en professioneler team van medewerkers voor u klaarstaan die ervoor zorgen dat uw bouwplaats alles behalve een makkelijk doelwit is. 

Bewaking door professionals

Tijdens een bouwproces kunnen veel onverwachte factoren meespelen die voor stress kunnen zorgen. Het laatste wat u wilt, is ook nog zorgen omtrent de veiligheid. Sentry heeft een team van ervaren en gespecialiseerde beveiligers die deze zorgen volledig voor u zullen wegnemen.

Iedere bouwplaats is enorm verschillend en vraagt om een verschil in plan van aanpak. Bij Sentry hechten we veel waarde aan kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door de samenhang tussen deze drie pijlers weten we precies te reageren naar elke situatie. We werken dag en nacht voor strikte veiligheid. Met een team van specialisten weet u zeker, waar u ook bent, dat de bouw, en alles wat daarmee samengaat, volledig beveiligd is. 

Jarenlange ervaring

Door de ruim 13 jaar ervaring van Sentry zijn we actief op verschillende beveiligingen van bouwplaatsen. Onze kracht hierin is het op zeer korte termijn neerzetten van de juiste beveiliging. Iets wat wij al voor tientallen opdrachtgevers hebben gedaan. Met continuïteit aan tevreden resultaten streven wij ook naar continuïteit in veiligheid voor u, uw bedrijf, bouwplaats, inventaris en medewerkers. Door middel van een op maat gemaakt plan van aanpak, weet ons team van beveiligers precies te handelen in elke situatie. We weten precies wat, wanneer en hoeveel uw bedrijfspand nodig heeft voor de veiligheid. Alles om ervoor te zorgen dat het bouwproces precies gaat zoals verwacht. Zonder onverwachte wendingen die betrekking hebben op veiligheid of diefstal.