Beveiliging op evenementen

Dat veiligheid op een evenement een van de belangrijkste factoren is voor een succesvol evenement, moge duidelijk zijn. Het is uiterst belangrijk om voorbereid te zijn op tal van calamiteiten. Calamiteiten die van grote of kleine impact kunnen zijn. Succesvolle beveiliging levert een grote bijdrage op het imago van uw evenement . Zijn er namelijk calamiteiten waar de organisatie niet juist naar heeft gehandeld, dan is de media er meteen bij. Binnen het inspelen op deze calamiteiten moeten er met tal van verschillende factoren rekening worden gehouden. Factoren waarbij professionele evenement beveiliging strikt noodzakelijk is. Evenement beveiliging handelt dus naar onverwachte situaties, maar zorgt ook voor goede preventie. Allerlei factoren die zullen resulteren in het behouden en verbeteren van een goede sfeer. Sfeer die bepalend is voor de veiligheid en niet andersom.

Goede voorbereiding is het halve werk

Het succes van een evenement wordt door verschillende factoren beïnvloed. Een van deze factoren is dus veiligheid. Een ongewenste situatie kan hierin al fataal zijn. Sentry weet binnen elk van deze situaties te handelen. Het opstellen van een veiligheidsplan is daarin erg belangrijk. Zo wordt er namelijk al gekeken naar verschillende risico’s die zich kunnen voordoen, waardoor er voor elke situatie een plan van aanpak zal zijn. Een plan waar veel tijd in zit, maar waar het risico op calamiteiten sterk wordt verminderd. Sentry weet door de jarenlange ervaring en professionele beveiligers precies waar rekening mee moet worden gehouden. Of het nu gaat om een veiligheidsplan voor een concert, sportevenement of een tuinfeest; voor elk evenement levert Sentry op maat gemaakte veiligheid. Voorkomen is tenslotte altijd beter dan genezen. 

Veiligheid en gastvrijheid

Samen kunnen we pleiten voor bewustzijn. Door middel van beveiliging die aanwezig is, wordt de veiligheid streng gewaarborgd. De balans tussen veiligheid en gastvrijheid is dan ook een belangrijk element. Als evenementen organisator wilt u uw bezoekers een gevoel van welkom geven, maar dat gevoel van welkom wordt natuurlijk beïnvloed door het gevoel van veiligheid. Sentry is adequaat, scherp, maar bovenal dienstbaar, gastvrij en klantgericht. We zijn een van de grootste evenementen beveiligers in Nederland. Jaarlijks verwelkomen onze medewerkers vele duizenden bezoekers tijdens tal van verschillende evenementen. Bij al van deze bezoekers zorgt Sentry dat ze veilig en vertrouwd het terrein op kunnen en ook kunnen verlaten. 

Wat voor een evenement u ook organiseert, uw evenementen beveiliging is bij ons in goede handen. Wij geven elk evenement een veiligheidsjas die hem past.