Winkelsurveillance

Verlaag winkeldiefstal

Wist u dat Nederland koploper is als het gaat om winkeldiefstal. De branche verliest jaarlijks 2,4 miljard euro door winkeldiefstal. Schrikbarende cijfers, waar toch makkelijk wat aan gedaan kan worden. Winkelsurveillance door ervaren beveiligers zorgen er namelijk voor dat deze cijfers fors naar beneden worden gebracht. 

Winkeldiefstal levert niet alleen financiële schade voor uw winkel. Naast de financiële schade levert het namelijk ook risico’s voor de veiligheid van uw medewerkers en klanten. Winkelbeveiliging levert veel positieve impact op deze schade en risico’s. Het brengt een veiliger en vertrouwder gevoel. Bovendien is het inzetten van een winkelbeveiliger veel effectiever dan alleen een paar camera’s. Door een beveiliger die zichtbaar in uw winkel staat, zal het aantal gestolen producten, ofwel de derving, veel lager zijn. 

Surveillance voor elke situatie

Wat zeker is binnen de surveillance voor winkels is dat geen dag hetzelfde is. Mensen veranderen, situaties veranderen en seizoenen veranderen. Op een vrouw met rollator bij de roltrap moet anders worden ingespeeld dan een tiener met afwijkend gedrag. Maar, ook in de zomer moet er een opvallend oog zijn voor de overvloed aan nieuwsgierige toeristen en in de winter aan zwervers die op zoek zijn naar een warme plek. Al deze verschillende situaties zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Wat wel zeker is, is dat ons team aan ervaren en gekwalificeerde beveiligers direct optreden in elk van deze situaties. We kunnen de maatschappij niet veranderen, maar gelukkig kunnen we er wel effectief mee omgaan. We kunnen erop anticiperen, de vinger aan de pols houden en uw organisatie erop inrichten. Al deze elementen zullen ervoor zorgen dat uw derving flink zal dalen. Zo is er in elke situatie een winkel waar u uw medewerkers en klanten met een veilig gevoel kan ontvangen. 

Maatwerk voor uw winkel

Sentry staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Naast dat de surveillance een bijdrage levert aan het terugdringen van derving en een veilig winkelklimaat, zijn er ook nog andere positieve veranderingen. Onze beveiligers zullen namelijk ook een bijdrage leveren in gastheerschap en klantvriendelijkheid, maar ook in het coachen van uw winkelpersoneel. Wij weten dat elke winkel zijn eigen stijl heeft en daarom is op maat gemaakte beveiliging uiterst belangrijk. Door middel van een analyse kijken we naar de plek van de winkel met haar aantal bezoekers en drukte. Door het juiste plan van aanpak zullen wij de beste én juiste mensen op de juiste plek zetten. Op naar een veilig winkelklimaat met een daling in derving. Voor u, uw medewerkers, uw klanten en de maatschappij. 

De voordelen van Sentry

  • Persoonlijk en Betrokken
  • Gegarandeerd minder Derving
  • 20 Jaar ervaring
  • Professionele beveiligers
  • Duidelijke communicatie

Heeft u ergens vragen over?

Neem contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen.